Четвер, 13 червня 2024 13:42

Tatra Trucks показала нову вантажівку для комунальників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Tatra Trucks продовжує розкривати нові версії вантажівок Phoenix наступного покоління.

Так, 5 червня було оприлюднено зображення чотиривісного самоскида 8х8 з кабіною жовтого кольору. Наступного дня з’явилися перші офіційні фотографії тривісного самоскида 6х6 із кабіною вишневого кольору.

А тепер виробник засвітив найменшого представника сімейства – помаранчеву машину 4х4. Остання представлена  як самоскид для комунального сектору.

Цікаво, що поряд можна побачити машину із кабіною від моделі попереднього покоління, уніфікованої з DAF CF. На її бампері встановлена ​​плита для снігоприбирального відвалу, корпуси дзеркал захищені хромованими гратами, а на даху є проблискові маячки.

Зазначимо, що автомобілі Tatra Phoenix нового покоління залишилися вірними традиційній для вантажівок марки хребтовій рамі і незалежній підвісці на півосях, що коливаються.

Машини отримали кабіни від найновіших моделей для будівельного сегменту – DAF XDC, під якими встановлені передові турбодизелі Paccar MX-11 або MX-13 потужністю від 410 до 530 к. с.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, важливо, шо автоматизовані коробки передач ZF TraXon встановлюються вже як стандартне обладнання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: