Середа, 28 жовтня 2020 12:25

З’явилось фото нової української бойової машини піхоти

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку виготовила приватна компанія, що спеціалізуються в основному на випуску деталей для сільськогосподарської,  комунальної та військової техніки.

У мережі з’явилось фото прототипу БМП «Кевлар-Е» від приватної компанії «Укріннмаш». Про це повідомляє Український мілітарний портал. Вперше зображення цієї бойової машини у вигляді проєкту та деяких коротких даних з’явилось у 2018-у році.

БМП «Кевлар-Е» виготовлена на шасі САУ 2С1 де замість башти зі 122-мм гарматою зроблена надбудова для збільшення висоти десантного відділення та встановлений бойовий модуль «Штурм».

Екіпаж бойової машини складаю 3 особи:

  • командир машини;
  • навідник;
  • механік-водій.

Також ця БМП може брати до 6 військовослужбовців десанту.

Приватна корпорація «Укріннмаш» об’єднує ряд машинобудівних підприємств Харківщини та України, що спеціалізуються в основному на випуску деталей для сільськогосподарської, комунальної та військової техніки. Вона вже проводить роботи з модернізації самохідного ПТРК «Штурм-С» в інтересах Сухопутних військ ЗСУ, як субпідрядник до цього проєкту залучене Державне підприємство «Державне київське конструкторське бюро «Луч».

Модернізований «Штурм-С» отримав на озброєння керовану ракету РК-2В «Бар’єр-В» від КБ «Луч» з дальністю 7,5 км. Також в якості прицілу використовується вітчизняна оптико-прицільна станція ОПСН-І розроблена ДП «Ізюмський приладобудівний завод» та вперше продемонстрована у грудні 2018-го року. Оригінальний самохідний ПТРК «Штурм-С» був розроблений в середині 70-х років у в Коломенському конструкторському бюро машинобудування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: