Вівторок, 02 серпня 2022 11:56

Volkswagen Group представила перший прототип пасажирського дрону «Літаючий тигр»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volkswagen Group China представила свій перший електричний прототип пасажирського дрону з вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL).

В 2020 році Volkswagen Group China запустила проект вертикальної мобільності для вивчення мобільних рішень наступного покоління, включаючи ринок міської повітряної мобільності та розширення міського руху у повітряний простір.

Після інтенсивних досліджень, концептуальної роботи та розробок команда проекту розробила свою першу модель – V.MO.

Цей первісний прототип також отримав назву «Літаючий тигр» через його відмінне чорно-золоте забарвлення, яке він має в ознаменування його запуску в рік Тигра.

Концепція прототипу ґрунтується на існуючих рішеннях для автономного водіння та акумуляторної технології для забезпечення мобільності без шкідливих викидів.

Модель з хрестоподібним крилом довжиною 11,2 м і шириною розмаху 10,6 м оснащена вісьмома гвинтами для вертикального підйому і двома пропелерами для горизонтального польоту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, група проведе кілька льотних випробувань, щоб оптимізувати концепцію, а покращений прототип пройде додаткові розширені випробувальні польоти до кінця літа 2023 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: