Середа, 17 березня 2021 11:45

«АрселорМіттал Кривий Ріг» придбав чергову партію спецтехніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підприємство придбало дві багатофункціональні дорожні комбіновані машини на базі автомобіля МАЗ.

Нова техніка призначена для професійного прибирання автошляхів незалежно від сезону: влітку машини поливають дорогу, а взимку розчищають сніг та посипають асфальт. Загальна вартість двох комбінованих машин становить понад 5 мільйонів гривень.

Машини обладнані переднім валом, цистерною для води, спеціальними щітками для підмітання та обладнанням для посипання доріг. Найближчим часом машини почнуть працювати на внутрішніх автодорогах «АрселорМіттал Кривий Ріг», в цілому це - понад 85 км. Також ця техніка допоможе із прибиранням міських вулиць міста Кривий Ріг.

Раніше «АрселорМіттал Кривий Ріг» придбав і вже почав використовувати в роботі два самоскиди МАЗ і бортовий автомобіль МАЗ, обладнаний вантажною платформою з крано-маніпуляторною установкою. Також до роботи приступив навантажувач Maximal, вантажопідйомністю 5 тонн. У гірському департаменті підприємства експлуатують новий бортовий автомобіль КрАЗ підвищеної прохідності, а також комбінований дорожній автомобіль МАЗ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, його змінне обладнання в зимовий період забезпечує чистку дорожнього покриття від снігу, а в літній час допомагає здійснювати боротьбу з пилом на автошляхах кар'єрів і відвалів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: