Середа, 17 березня 2021 13:32

В Донецьку область відправили нові паливозаправники вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» розробив та виготовив для своїх клієнтів нові автопаливозаправники на базі JAC N 82

Черговий сучасний автопаливозаправник, місткістю 5 кубічних метрів, виробництва Заводу спецтехніки «Техкомплект» на базі JAC N82 відправлений у Донецьку область. Проект реалізовано разом із компанією «Агсолко Україна».

Автопаливозаправник на базі JAC N 82 (V = 5 м3) призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, а також заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче рівня цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, встановленим на автоцистерні. Модель може мати одно- або двосекційне виконання.

Відзначимо, що шасі JAC N 82 оснащене потужним та економічним двигуном Cummins Євро 5 та механічною коробкою передач 6+1.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно дилер МАЗ в Україні, компанія Техмашинкомплект, придбала два автопаливозаправники АТЗ-10,5 на базі МАЗ-5340. Це серійна модель паливозаправника, що виготовляється на Заводі спецтехніки «Техкомплект» в Кошманівці в Полтавській області.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: