П'ятниця, 20 січня 2023 17:19

Представили компактний електронавантажувач 75 см завширшки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Toro представила компактний універсальний електричний навантажувач нового покоління eDingo 500.

Новий eDingo 500, також відомий як міні-навантажувач з бортовим поворотом, оснащений системою HyperCell Power System потужністю 13,5 кіловат-год, що забезпечує роботу протягом усього дня і швидку зарядку.

Він також постачається із новим бортовим зарядним пристроєм. Зарядка машини на ніч шляхом підключення до настінної розетки забезпечить вісім годин безперервної роботи.

Електродвигун спроектований так, щоб працювати тихо та знижувати вібрації.

Новий eDingo за ширини 75 см може проходити через дверні отвори. Він також має більш високу шарнірну вісь висотою 202 см, що дозволяє вивантажувати його в стандартні контейнери для сміття.

Toro розробила компактний навантажувач для будівельних та демонтажних робіт всередині приміщень. Він може замінити ручні важкі чи монотонні операції.

Наприклад, eDingo 500, продемонстрований нещодавно, був оснащений насадкою для скребка для підлоги та використовувався для зняття плитки.

На eDingo 500 можна використовувати інше навісне обладнання Toro, таке як гідромолот, різні ковші, регульовані вила, грейфер, вирівнювач та чаша міксера.

Інші функції CUL включають робоче висвітлення на 1200 люмен та та місце для зберігання зарядного шнура.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина може маневрувати в обмеженому просторі з нульовим розворотом і рухатися зі швидкістю до 5 км/год.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: