Вівторок, 03 січня 2023 10:56

Українські рятувальники отримали унікальний тактичний робот Wolf

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ДСНС Рівненської області днями отримало 28 одиниць аварійно-рятувальної техніки, переданої зарубіжними партнерами.

Сертифікат на техніку вручала особисто Повноважний Посол ФРН в Україні Анка Фельдгузен. Серед машин відзначимо пожежні автоцистерни на різних шасі, у тому числі Mercedes-Benz Atego та SK, піротехнічну машину для розмінування на шасі Isuzu NQR, наш український снігоболотохід «Богун», всюдихід Unimog, кілька самоскидів IVECO Trakker та ін.

На особливу увагу заслуговує гусеничний робот тактичного реагування Magirus Wolf. Компактна машина довжиною 1500 мм, шириною 1200 мм та висотою 1300 мм призначена для роботи в особливо небезпечних зонах.

Завдяки встановленому насосу продуктивністю 2000 л/хв і лафету вона може подавати воду на відстань до 65 м, а піну – на 45 м. Тут також є лебідка з тяговим зусиллям 2,4 т. Сам же робот має тягове зусилля до 4 т.

Він укомплектований двома електромоторами по 7,5 кВт (1050 Нм), які живлять літій-іонні батареї на 8,8 кВт. Дальність дії за допомогою пульта дистанційного керування – 150 м, а при використанні мобільної мережі Magirus TacticNet (на основі WLAN) радіус дії досягає 2500 м.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у стандартне оснащення входять чотири статично спрямовані камери, а як опція – дві динамічні камери, включаючи тепловизійну, і одна кругова, з кутом огляду 360 град.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: