Понеділок, 22 травня 2023 10:25

Канада передала Україні спецмашини для розмінування

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українські піротехніки отримали від уряду Канади дві спецмашини для розмінування.

Українські фахівці вже проходять навчання на цій техніці. Незабаром ці спецмашини будуть доставлені до Запорізької та Донецької областей.

Це дистанційно керовані (безпілотні) спецмашини для розмінування GCS-200 від швейцарської компанії Global Clearance Solutions (GCS). Ці машини за допомогою свого навісного обладнання здійснюють механізоване розмінування територій.

За даними ДСНС, машини механізованого розмінування різних типів вже довели свою ефективність. Такі комплекси значно пришвидшують процеси розмінування і убезпечують життя українських піротехніків.

Комплекс розмінування GCS-200 може проводити очищення території від вибухонебезпечних предметів, проводити легкі земляні роботи, транспортувати вантажі, розкопувати ґрунт та викорчовувати дерева.

Цей комплекс складається з гусеничного тягача з дистанційним керуванням та навісного обладнання. На машині можна легко підключати та від’єднувати робочі інструменти лише за кілька хвилин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швейцарська компанія Global Clearance Solutions (GCS) поставить в Україну близько 20 машин розмінування.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: