Субота, 20 травня 2023 12:16

«Укрзалізниці» передали 105 потужних дизель-генераторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало АТ «Укрзалізниця» 105 дизель-генераторів на загальну суму $2,7 млн.

Генератори допоможуть «Укрзалізниці» забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам та сприятиме безперебійному перевезенню пасажирів та вантажів у межах України.

Українська залізнична мережа є однією з найбільш розгалужених у Європі, має понад 20 тис. км колії, з яких 45% електрифіковано.

Генератори, надані USAID у рамках Проекту енергетичної безпеки, будуть встановлені на ключових станціях основних маршрутів руху пасажирських та вантажних поїздів.

Вони допоможуть «Укрзалізниці» забезпечити резервне електропостачання для тягових підстанцій, залізничної автоматики та телекомунікаційних пристроїв та підтримувати безперебійний оперативно-технологічний зв'язок із суміжними операторами системи розподілу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, USAID та «Укрзалізниця» продовжуватимуть співпрацю з метою задоволення потреб української залізниці для стабільної роботи об'єктів критичної інфраструктури, забезпечення електропостачання станцій систем розподілу та безпеки руху залізничного транспорту.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: