П'ятниця, 12 березня 2021 12:38

Liebherr представив нове покоління зчленованих самоскидів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Liebherr-Hydraulikbagger GmbH презентувала нову модель шарнірно-зчленованого самоскида TA 230 Litronic.

Цікаво, що перший ШСС Liebherr був представлений публіці на виставці Bauma-2010. Нова модифікація була розроблена з використанням найсучасніших технологій і випробувана в різних умовах експлуатації. Це надзвичайно міцна, потужна і всюдихідна будівельна машина, призначена в першу чергу для транспортування розкривних порід в гірничодобувній промисловості.

У новому TA 230 Litronic встановлений 12-літровий двигун потужністю 265 кВт (360 к. с.), який відповідає найсучаснішому екологічному стандарту Tier V. Мотор агрегатується з автоматичною 8-ступінчастою коробкою передач Powershift з перетворювачем крутного моменту. Трансмісія самоскида розташована під кабіною оператора, а система нейтралізації вихлопних газів встановлена ​​за кабіною, що дозволяє створити великий кут нахилу півосі.

Нещодавно модернізований вузол шарнірного зчленування створює відмінні позашляхові можливості для ваговоза: він дозволяє незалежно переміщати передню і задню напіврами відносно одна одної, забезпечуючи тим самим максимальну маневреність.

У новому кузові були зроблені численні удосконалення, що дозволяють підвищити ефективність розвантаження і поліпшити безпеку транспортування матеріалів. Тут треба сказати про конічну форму самоскидної платформи. Своєю чергою інноваційна система зважування транспортного засобу дозволяє швидко дізнатися поточне завантаження.

Кабіна оператора TA 230 Litronic також була перероблена. Також реалізована нова концепція освітлення зі світлодіодними фарами. З її допомогою забезпечується хороша оглядовість, як для оператора машини, так і для всіх, хто знаходиться біля вантажівки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, незаперечною перевагою нового самоскида є його невелика габаритна ширина, яка навіть по відкидному борту кузова не перевищує трьох метрів. Це дозволяє легко переміщати TA 230 Litronic на низькорамному напівпричепі без отримання додаткових дозволів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: