Вівторок, 11 квітня 2023 12:21

Liebherr представив новий 60-тонний бульдозер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, PR766 від Liebherr оснащений стандартною технологією High Drive для руху кам'янистою місцевістю, аналогічно найбільшому бульдозеру компанії PR776.

Бульдозер нового покоління 8 був представлений на ринку США на виставці ConExpo минулого місяця, і компанія заявила, що це «єдиний бульдозер із гідростатичним приводом у своєму класі».

Компанія описує PR766 як «багатофункціональний бульдозер для вантажно-розвантажувальних робіт та видобутку корисних копалин».

Як і PR776, найбільший бульдозер вантажопідйомністю від 71 до 80 тонн, нова модель оснащена ходовою частиною Liebherr High Drive, призначеною для гірських робіт.

High Drive дозволяє бульдозеру краще поглинати удари та зберігати зчеплення на кам'янистій місцевості. Головна передача також знаходиться в піднесеному положенні, що знижує знос зірочок та вкладишів підшипників та захищає її від пошкоджень та бруду.

Бульдозер працює на 8-циліндровому дизельному двигуні Liebherr потужністю 490 кінських сил. У поєднанні з регульованим гідростатичним приводом частота обертання двигуна залишається постійною у найбільш економічному діапазоні.

Він також постачається з економічним режимом стандартної комплектації, і коли потрібна максимальна потужність, оператор може переключитися в високопродуктивний режим.

Існує також автоматичний Power Boost.

Місткість відвалу варіюється від 13,6 кубометрів з напівподібним відвалом або 16,8 кубометрів з U-подібним відвалом.

В кабіні Liebherr пропонує операторам єдиний джойстик для керування рухом та кермовим керуванням.

Органи управління розташовані в центрі, а 9-дюймовий екран забезпечує доступ до режимів роботи, камери заднього виду, основних параметрів машини та інших функцій. Сидіння автоматично визначає присутність оператора та встановлює запобіжний важіль.

Також збільшено місце для зберігання, простір та огляд для оператора завдяки закругленим краям корпусу, похилим бокам та панорамному склінню.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телематична система Liebherr LiDAT входить до стандартної комплектації.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: