Понеділок, 04 липня 2022 11:56

В Німеччині запустять цифрову систему для пошуку парковок для вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щоб поліпшити пошук місць для вантажівок, в зоні відпочинку Вісбаден-Меденбах (Гессен) на автомагістралі A3 запустили спеціальний пілотний проект.

Пілотний проект запустила компанія Autobahn GmbH des Bundes, яка керує усією системою автомагістралей Німеччини.

Система лазерних сканерів буде в режимі реального часу фіксувати скільки паркувальних місць для вантажівок доступно в зоні відпочинку, а водії можуть отримувати цю інформацію в реальному часі, відображаючи її на мобільних пристроях через додаток.

Нова цифрова система пошуку парковок буде поширена на національний рівень, спочатку в зонах відпочинку з більш ніж 50 місцями паркування, розташованих на особливо завантажених автомагістралях.

Всі зони відпочинку записуються в режимі реального часу за допомогою ротаційного лазерного сканера. Крім зазначених місць для паркування, система також розпізнає вантажівки, припарковані на смугах руху.

Останніми роками трафік вантажівок на автобанах неухильно зростає.

Так, у західній Німеччині, в яку входять землі Гессен, Рейнланд-Пфальц і Саар, дефіцит становить близько 3000 місць для вантажівок, і поліція Гессена щоночі регулярно виявляє близько 500-600 незаконно припаркованих вантажівок.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нестача паркувальних місць сягає 25 000 місць по всій країні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: