Неділя, 18 листопада 2018 11:32

ХАРП представить рішення для загального машинобудування

20-23 листопада в Києві відбудеться XVII Міжнародний промисловий форум, де Харківський підшипниковий завод (ХАРП) продемонструє широку лінійку загальнопромислових підшипників, які гарантують надійність і безпеку, стійкість до температур, а також забезпечують ефективну роботу обладнання в агресивному середовищі.

Підшипники загальнопромислового призначення HARP застосовуються в гірничо-металургійному комплексі (конвеєра, механізми переміщення вагонів, робочі кліті, механізми пересування кришок, редуктори, вентилятори та ін.); для підйомно-транспортного обладнання (автомобільні, електромостового, кліщів крани, кранові редуктори, електрокари, маніпулятори, кантувателі, штабелери та ін.).

Крім цього, на найбільшому в Україні промисловому заході ХАРП також представить надійні підшипникові рішення для редукторів, електродвигунів, насосів, компресорів, кондиціонерів.

Підшипники HARP для загального машинобудування відрізняються надстійкості - комплектуючі стійкі до ударних навантажень, вібрації і температурі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: