Четвер, 08 листопада 2018 10:07

Продажі будівельної техніки Volvo ростуть високими темпами

Виручка Volvo Construction Equipment (Volvo CE) в третьому кварталі 2018 року підскочила на 24% завдяки впевненому росту продажів техніки в Південній Америці, Китаї та Росії, досягнувши 2,06 млрд. доларів США.

"Тішить, що ми змогли підтримати сильне зростання останніх кварталів, як в продажах техніки, так і з прибутковістю вище рівнів минулого року", - сказав Пан Мелькер Йернберг, президент Volvo CE.

Надходження нових замовлень в третьому кварталі збільшилася на 22% в порівнянні з аналогічним кварталом 2017 року. Це зростання було в значній мірі обумовлений більш високим попитом з Китаю і з Європи, де збільшення нових замовлень зросла на 53% завдяки великим замовленням орендних підприємств.

Північноамериканські замовлення також сильно виросли, піднявшись на 47%, а в Південній Америці зростання нових замовлень перевищив 20%.

Поставки нової техніки збільшилися на 17% до 16 861 машини в третьому кварталі 2018 року.

До кінця серпня європейський ринок виріс на 11%, чому сприяло зростання в Росії і стабільний попит у Німеччині, Великобританії, Франції та Італії. У Північній Америці спостерігалося зростання на 19% в порівнянні з минулим роком, завдяки попиту на екскаватори, самоскиди, колісні фронтальні навантажувачі та дорожню техніку.

Південноамериканський ринок виріс на чверть від низьких рівнів минулого року, чому сприяв сильніший ринок в Бразилії. В Азії (за винятком Китаю) загальний ринок був на 13% вище торішнього. Китайський ринок був на 42% вище торішнього.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: