Четвер, 14 березня 2024 11:31

Tatra збільшить виробництво до 2500 вантажівок на рік

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Tatra Trucks завдяки новому обладнанню, оптимізації, цифровізації виробничих процесів та збільшити виробництво до 2500 автомобілів на рік.

«На 2024 рік ми плануємо збільшити кількість вироблених і проданих автомобілів на сотні одиниць, тому приріст має бути значно більшим, ніж у попередні роки.

Кроки з реструктуризації, які ми робимо з середини минулого року, а також моніторинг виробництва та параметрів замовлень є гарною передумовою для того, щоб ми могли виконати наші плани.

Ми знаходимося на початку процесу, який повинен допомогти нам досягти обсягу виробництва та продажів на рівні 2500 автомобілів на рік протягом приблизно 2-3 років», – пояснив генеральний директор Tatra Trucks Лукаш Андрисек.

Автомобільна компанія переходить на модель, в якій за виконання замовлення відповідає команда проєкту, де відділи спілкуються один з одним.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «ця модель управління набагато ефективніша для Tatra, яка виробляє конкретні автомобілі під кожне замовлення відповідно до вимог замовника», – сказав Павло Біскуп, директор з управління проєктами автомобільної компанії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: