Понеділок, 29 листопада 2021 09:40

В Одесі збудували новий трамвай «Одіссей»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, черговий, вже десятий за рахунком новий трамвай моделі «Одіссей» презентували в Одесі.

Напередодні в Одесі завершилося складання ще одного нового трамваю «Одіссей». Це вже десятий вагон саме цієї моделі в місті та 29-й загалом (з урахуванням 16 одинарних «Каштанів» та 3 багатосекційних «Одіссей-Макс»).

Новий вагон має USB-порти для зарядки гаджетів у салоні біля сидячих місць, а також інший тип напівм'яких сидінь – також із логотипом підприємства. Ще одна опція для пасажирів - підсвічування сходів на вході та в салоні.

Це вже четвертий вагон із закуплених ще у травні 2020 року п'яти корпусів одинарних «Одіссеїв», складання яких загальмувалося через обмеження фінансування у зв'язку з епідемією коронавірусу та локдауном – бюджетні кошти направили на медичні установи.

Трамваї «Одіссей» мають частково низький рівень підлоги - або середню частину салону в одинарних вагонах, або в другій секції в трисекційних. При цьому використовуються капітально відновлені ходові візки від старих вагонів, а корпуси, електронна система управління, тягові електродвигуни та більшість іншого обладнання - нові.

Технічні можливості КП «Одесміськелектротранс» дозволяють збирати таким чином від 1 до 2 вагонів на місяць - одинарних чи трисекційних. На практиці ж це залежить від кількості корпусів майбутніх трамваїв, які для такого складання закуповуються безпосередньо за кошти міського бюджету.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за 2021 рік в Одесі вже встигли зібрати та запустити на лінії три звичайні вагони «Одіссей» та один трисекційний «Одіссей-Макс».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: