Четвер, 13 травня 2021 11:31

В Німеччині реалізували партію інноваційних метанових автобусів MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортна компанія Koveb, з міста Кобленц у Німеччині, ввела в експлуатацію 29 нових міських автобусів MAN Lion's City G, що оснащені MAN EfficientHybrid.

Інтелектуальна система націлена на зменшення викидів, витрат палива та зниження рівня шуму. Для газових автобусів Koveb навіть побудували окрему станцію заправки. У якості палива для MAN Lion's City G використовують біометан.

Також важливим критерієм при купівлі MAN Lion's City G для Koveb були результати, які автобус показав під час тест-драйву на висоті 174 метрів у районі Кобленц-Картхаус.

Двигун автобуса E18 продемонстрував вищий крутний момент у порівнянні із попередніми моделями при меншому робочому об’ємі. Також було доведено, що плавна робота двигуна значно зменшує рівень шуму. Автобуси їдуть майже безшумно.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комфорт та безпека MAN Lion's City G йдуть пліч-о-пліч із технічними характеристиками. Тому для всіх водіїв автобуса були розроблені гігієнічні захисні стінки, щоб вони могли безпечно виконувати свою роботу. Стінки відповідають усім вимогам та не обмежують огляд водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: