Вівторок, 11 травня 2021 12:09

Луцьк закуповує 29 сучасних тролейбусів «Богдан»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,в Луцьку вже курсують перші десять сучасних комфортних тролейбусів.

В них є ко ндиціонери, порти для зарядки мобільних пристроїв, доступ до інтернету.Тролейбуси оснащені пандусами та мають низьку підлогу, що дуже зручно для людей похилого віку, людей з інвалідністю та пасажирів з дитячими візочками.

Всього таких тролейбусів в Луцьку буде 29 загальною вартістю 4,36 мільйони євро. Планується, що Луцьк отримає всю партію до кінця серпня 2021 року.

Нові машини придбають в межах проекту «Міський громадський транспорт України» за кредитні кошти @EuropeanInvestmentBank. Проект є рамковим кредитом ЄІБ на 200 мільйонів євро для фінансування громадського транспорту в 11-ти містах України.

Разом з тролейбусами Луцьк також отримає запасні частини та витратні матеріалами, а також набір обладнання та інструментів для обслуговування, ремонту та пов'язаних із цим послуг.

Важливо, що тролейбуси здебільшого виготовляють українські виробники за європейськими вимогами до сучасного міського громадського транспорту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у випадку Луцька  — це дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: