Четвер, 28 жовтня 2021 13:42

В Україні вироблятимуть новий електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ТОВ «Бас Мотор», офіційний продавець бренду «Богдан», незабаром презентує для українського ринку повністю новий електробус GRANTON

Незабаром ТОВ «БАС МОТОР», як дистриб’ютор, презентує увазі українців міський низькопідлоговий 12-метровий електробус GRANTON GTZ6129BEVR, виробництва китайської компанії ZONSON SMART AUTO CORPORATION, яка є  дочірньою компанією корпорації ZTE – світового лідера у галузі телекомунікацій 5G.

Демонстраційний автобус планується завезти в Україну в грудні 2021 року та провести українську сертифікацію.

Електробус GRANTON GTZ6129BEVR пройшов випробування в Європі та має європейський сертифікат, який є показником високого рівня якості продукції. Загальна пасажиромісткість даного електричного автобуса складає до 80 пасажирів (в залежності від планування салону та кількості встановлених модулів батарей).

Кузов GRANTON GTZ6129BEVR побудований із корозостійкого алюмінієвого сплаву та композитних матеріалів, що забезпечує йому збільшену гарантію.

Ще однією з переваг нового електробуса є літій-залізо-фосфатні батареї, які розділені на 10 модулів, 8 з яких знаходяться в задній частині кузова автобуса, а 2 - на даху. Загальна ємність акумуляторів - 299,5 кіловат-годин, що дозволяє експлуатувати його цілий день без підзарядки. Повне зарядження батарей триває від 2,5 до 4 годин, в залежності від потужності зарядного пристрою.

Компанія ТОВ «БАС МОТОР» є ексклюзивним дистриб’ютором Zonson Smart Auto Corporation на українському ринку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2022 року «БАС МОТОР» планує розпочати виробництво електричних автобусів на виробничих площах в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: