Вівторок, 02 листопада 2021 11:47

Польський Solaris показав новий 9-метровий електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Solaris представила свій найновіший електроприводний 9-метровий низькопідлоговий автобус Urbino 9 LE electric.

Ця пасажирська машина призначена як для міських, так і для міжміських маршрутів.

Solaris має 10-річний досвід виробництва автобусів з нульовим рівнем викидів. На сьогоднішній день польський автовиробник уже випустив близько 3000 електробусів.

Розширення модельного ряду за рахунок додавання компактної моделі дозволить краще задовольняти попит клієнтів, особливо в старих містах, де вже неможливо вирішити проблему підвищеної обмеженості.

Solaris Urbino 9 LE electric обладнаний центральним електроприводом з максимальною потужністю 220 кВт та блоком акумуляторних батарей з високою щільністю енергії та сумарною ємністю 350 кВтг.

АКБ можна заряджати звичайним способом за допомогою штекерного з'єднання. Але за бажання можна встановити пантограф. У результаті клієнт самостійно зможе обрати найоптимальніший для себе спосіб заряджання відповідно до існуючої зарядної інфраструктури оператора.

Дизайнери подбали про комфорт для пасажирів і змогли збільшити відстань між сидіннями. У салоні автобуса також встановлено кондиціонер. Пасажиромісткість салону може змінюватись в залежності від кількості встановлених сидінь.

Є варіант, розрахований на 73 особи, інший варіант передбачає загалом 60 пасажирів, але максимальна кількість місць для сидіння не перевищуватиме 27 осіб.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Solaris також оснастили електронною системою допомоги водієві (ADAS) та системою MirrorEye, що включає набір камер, які замінюють звичайні дзеркала та показують на моніторах все, що відбувається навколо електробуса.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: