Четвер, 13 травня 2021 16:49

Представили нові автобуси з гібридним приводом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американський виробник Gillig почне пропонувати автобуси з системою гібридного приводу eGen Flex ™ - новою розробкою Allison Transmission для роботи в зонах з нульовим рівнем викидів.

Це забезпечує резервний запас ходу машини на електричній тязі до 16 кілометрів і не вимагає вкладень в зарядну інфраструктуру.

Компанія Allison Transmission, провідний розробник і виробник систем приводу для вантажних і військових транспортних засобів, і компанія Gillig, провідний американський виробник великих міських автобусів, оголосили, що починаючи з 2021 року автобуси Gillig будуть доступні з гібридним приводом eGen Flex ™ виробництва Allison Transmission.

Система Allison eGen Flex дає змогу знизити споживання палива на 25% в порівнянні з традиційними дизельними автобусами, а також забезпечує ефективну роботу допоміжного обладнання, такого як система кондиціонування і електричний обігрівач, від електрики.

Завдяки тому, що це обладнання тепер працює незалежно від двигуна внутрішнього згоряння, знижується навантаження на двигун, скорочуються витрати палива і витрати на технічне обслуговування впродовж всього терміну експлуатації.

При роботі системи eGen Flex в повністю електричному режимі виключається шум і вихлоп під час посадки і висадки пасажирів, а також при русі в густонаселених районах або депо - такі зони можна задавати в навігаційній системі автобуса.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система eGen Flex здатна забезпечити запас ходу на електричній тязі до 16 кілометрів залежно від режиму руху та використання допоміжного обладнання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: