Понеділок, 17 травня 2021 12:42

Volkswagen випустить безпілотний електробус в стилі «хіпі»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобільна компанія Volkswagen планує до 2025 року запустити у виробництво безпілотний електробус в стилі «хіпі».

Машина буде використовувати технології американського стартапу Argo AI. У 2019 році стартап Argo AI отримав від Volkswagen інвестиції та активи на 2,6 мільярда доларів. Компанія вже тестує технології стартапу США, а в 2021 році планує вдосконалити систему в Мюнхені.

Volkswagen готує електромобіль з четвертим рівнем автономності – це майже повний автопілот з деякими обмеженнями. Автовиробник планує почати комерційні перевезення до 2025 року. Проєкт націлений на густонаселені міські райони.

Виробник упевнений, що впровадити автономні технології легше спочатку для машин комерційного призначення, які будуть використовуватися в окремих, призначених для цього місцях, аніж для легкових автомобілів на дорогах загального користування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше повідомлялося, що Volkswagen в 2022 році може випустити електричну версію культового мікроавтобуса «в стилі хіпі». 4 травня автоконцерн оголосив, що займеться розробкою чіпів для безпілотних автомобілів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: