Четвер, 11 лютого 2021 09:44

Львівський «Електрон» у квітні представить перший електробус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у квітні 2021 року у Львові з’явиться зразок електробуса, який завод «Електрон» виготовляє на замовлення концерну приватних перевізників «Екопастранс».

У жовтні вже планують приступити до виготовлення партії. Як відомо, «Електрон» упродовж наступних трьох років має вготовити 200 електробусів для Львова на замовлення приватних перевізників.

 Нині відбувається проєктування електробуса. На квітень 2021 року в «Екопастрансі» сподіваються побачити експертний взірець, а приступити до його сертифікації у липні. Відповідно, у жовтні-листопаді розпочнеться виготовлення партії.

Очікується, що новий вітчизняний електробус буде низькопідлоговим, оснащеним кондиціонером та матиме довжину 10 метрів. Машина повинна проїхати 250 км на одному заряді.

Стверджується, що вартість одного електробуса істотно залежати від системи кондиціонування. Якщо система кондиціонування буде неповною, або з рідинним опаленням, то ціна буде приблизно 200 тисяч євро за електробус. Якщо буде електрична повна система – то ціна становитиме 280-290 тисяч євро.

Система працюватиме не лише на охолодження, а й на обігрів. Якою буде ця система, на підприємстві наразі вирішують.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 10 вересня 2020 року у Львові підписали меморандум про закупівлю 250 електробусів. Їх впродовж трьох років має виготовити концерн «Електрон».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: