Середа, 26 січня 2022 13:50

В Україні пропонується автогрейдер із цікавими інтелектуальними рішеннями

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як працюють інтелектуальні системи нового автогрейдера CAT 120

Відзначимо, що CAT 120 – це модель автогрейдера, котра набула в Україні вже доволі широкої популярності. Машина оснащена 125-сильним дизельним двигуном та відвалом шириною 3,7 м. Споряджена маса автогрейдера становить 16,825 т.

Багато в чому експлуатаційні переваги моделі CAT 120  поянсюються ефективною роботою інтегрованих інтелектуальних систем.

Зокрема, система Cat Messenger полегшує діагностику систем машини завдяки їх повній інтеграції, що дозволяє швидко аналізувати критично важливі дані.

Своєю чергою, програма Electronic Technician (Cat ET) дозволяє фахівцям з технічного обслуговування отримувати доступ до збережених діагностичних даних і за допомогою каналу передачі даних Cat Data Link налаштовувати параметри машини.

Функція збільшення частоти обертання колінчастого вала на холостому ходу при зниженні заряду акумуляторної батареї діє при виявленні зниження напруги системи, забезпечуючи робочу напругу в електричній системі та підвищуючи надійність акумуляторної батареї.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також автоматичне зниження потужності двигуна забезпечує захист двигуна за рахунок автоматичного зменшення вихідного крутного моменту двигуна і попереджає оператора при виявленні критичних умов.

Детальніше про нову техніку Cat дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: