Середа, 26 січня 2022 12:56

Представили найважчий екскаватор в лінійці SDLG

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 50-тонна модель SDLG E6500F – найбільший та найпотужніший гусеничний екскаватор у лінійці китайського виробника, який належить компанії VolvoCE.

Машина оснащена двигуном Volvo SD130A, з робочим об'ємом 12,8 м³ та потужністю 333 к.с. (245 кВт). Функція автоматичного збільшення обертів двигуна чудово доповнює і без того потужний двигун.

Надійність використання екскаватора гарантують компоненти японських брендів. На машині встановлено основний насос Kawasaki та гідравлічний розподільник Toshiba. У охолодженні гідросистеми застосовується покращена схема розподілу рідини, що дозволило збільшити час безперервної роботи у найважчих умовах.

Варто відзначити наявність функції пріоритету стріли чи повороту. Під час виконання робочих операцій ці функції дозволяють прискорити підйом робочого обладнання під час завантаження матеріалів або збільшити швидкість обертання поворотної платформи.

Крім цього, доступна функція самозахисту двигуна: ЕБУ визначає температуру та тиск масла в моторі, а також перевіряє відсутність помилок щодо впуску повітря та в паливній системі.

SDLG E6500F має посилену раму та оснащується захистом рукояті та скління.

У стандартну комплектацію моделі входять джойстикове керування робочим обладнанням, кондиціонер та гідролінія для встановлення додаткового обладнання.

Об'єм стандартного ковша екскаватора – 2,8 м³. Машина може копати на глибині до 6580 мм і здійснювати вивантаження на висоту 6970 мм. Максимальне зусилля – 276,5 кН.

SDLG (Shandong Lingong Construction Machinery Co., Ltd. – Шаньдун Ліньгун Констракшн Машинері Ко. Лтд.) – це провідний виробник дорожньо-будівельної техніки з Китаю. Штаб-квартира компанії знаходиться у китайському місті Ліньї (провінція Шаньдун).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2007 року 70% акцій SDLG володіє компанія Volvo CE, а з 2020 року всі екскаватори SDLG в Китаї, починаючи з 15-тонного класу, вироблені для китайського ринку, випускаються під маркою Volvo.

Нагадаємо, що офіційним дилером техніки SDLG в Україні є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: