Субота, 13 квітня 2024 14:08

Cat представив найбільший в галузі гусеничний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель 973 замінює 973K та приєднується до 160-сильної 953 та 202-сильної 963 у лінійці гусеничних навантажувачів Cat.

Універсальна машина Cat 973, вагою 30,3 тонни, оснащена дизельним двигуном Cat C9.3B потужністю 275 кінських сил.

Нова модель має багато оновлень, зокрема кращу паливну ефективність, більшу продуктивність, покращену кабіну та додаткову технологію корисного навантаження.

Всередині оновленої кабіни оператори знайдуть підвісне сидіння з регульованими підлокітниками/органами керування, 10-дюймовий сенсорний дисплей на приладовій панелі та стандартну камеру заднього огляду високої чіткості.

Функція індикації схилу показує основний ухил і поперечний ухил машини безпосередньо на дисплеї, що полегшує роботу.

Для керування силовою установкою оператори можуть вибирати між традиційним V-подібним важелем і педальним керуванням або керуванням за допомогою джойстика.

Усі функції можна попередньо налаштувати, щоб полегшити роботу, наприклад завантаження вантажівки.

Витрату палива можна зменшити до 10 відсотків, перевівши машину в автоматичний режим, який збільшує або зменшує швидкість двигуна відповідно до навантаження. Для ще більшої економії палива оператори, які виконують легшу роботу, можуть перевести навантажувач у режим Eco.

Додаткова технологія Cat Payload використовує зважування на ходу, щоб надати операторам точну інформацію про завантаження ковша.

Це допомагає запобігти надмірному або недостатньому навантаженню, скорочуючи тривалість циклу, допомагаючи заощадити час, робочу силу та витрати на паливо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телематична технологія Cat Equipment Management збирає дані про машини, матеріали та персонал, щоб полегшити керування робочим місцем.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: