Понеділок, 31 січня 2022 11:49

В Дніпрі працює унікальний термостійкий навантажувач для роботи із гарячим шлаком

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, впродовж чотирьох років на металургійному виробництві у Дніпрі використовується стійкий до аномальних температур навантажувач Volvo L220H.

L220H – це унікальний навантажувач Volvo, який гарантує цілковиту захищеність і безпеку оператору навіть за найскладніших умов роботи. Машина може працюватим із розпеченим до 1500 градусів за Цельсієм шлаку всередині, чи за температури мінус 40 градусі вза Цельсієм і нижче.

Максимальну безпеку L220H, комфорт і результат гарантують, серед іншого, куленепробивне скло, термостійки рукава з силікону та металу та шестикілограмовий вогнегасник, який легко дістати з землі.

Зазначимо, що Volvo L220H – це колісний інноваційний навантажувач серії Н від компанії Volvo Construction Equipment. Новий навантажувач L220 серії H перевершує свого попередника серії G за ефективностю, продуктивністю та інтелектуальними можливостями.

Унікальна технологія OptiShift на навантажувачах знижує споживання палива до 18%, підвищує комфорт оператора та знижує навантаження на силову передачу.

Своєю чергою унікальний важільний механізм Volvo для паралельного підйому (ТР) створює високе виривне зусилля з ідеально паралельним переміщенням у всьому діапазоні підйому.

Силова передача власної розробки Volvo призначена для ідеальної гармонійної роботи, що гарантує оптимальні технічні характеристики машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, місткість ковша Volvo L220H може становити від 2,7 до 9,5 м³, статичне навантаження перекидання при повному повороті - 20 980 кг, а експлуатаційна маса – від 31 200 до 33 100 кг.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: