Середа, 19 січня 2022 12:53

Liebherr представив три нові колісні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові машини L550, L566, L580 - тепер найбільші представники серії, які відрізняються вищим перекидальним навантаженням і потужнішими двигунами.

Крім того, нові колісні навантажувачі оснащені ковшами більшого розміру та новою електрогідравлічною системою попереднього підсилення, яка сумісна з різними інтелектуальними пристроями.

Нові колісні навантажувачі L 550, L 566 та L 580 оснащені гідростатичною коробкою передач ходового механізму. В L 550 потужність двигуна була збільшена приблизно на 17%.

Оскільки дизельний двигун на машинах Liebherr розташований ззаду, де він слугує додатковою противагою, колісні навантажувачі більш стійкі і мають вище перекидне навантаження.

Liebherr також пропонує зважуючий пристрій, сумісний із новою електрогідравлічною системою. Система допомоги водієві автоматично виконує функцію контрольної ваги, надаючи дані про процес навантаження в режимі реального часу.

Прямі лінії у задній частині кабіни та велика площа скління дозволяють максимально збільшити огляд. Крім того, нова камера заднього ходу, вбудована в капот двигуна, допомагає водієві оглядати зону навколо задньої частини навантажувача.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова електрогідравлічна система попереднього посилення гарантує точне та акуратне виконання рухів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: