Четвер, 25 листопада 2021 11:49

Liebherr продемонстрував новий гусеничний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з новим LR 1400 SX завод Liebherr-Werk Nenzing GmbH розширює асортимент гусеничних кранів у сегменті 400 тонн.

Перші гусеничні крани LR 1400 SX залишили завод Liebherr. Завдяки компактним розмірам та транспортній вазі 46 т, цю модель можна легко та швидко перекидати між майданчиками.

Містки та поручні не вимагають демонтажу під час транспортування: вони залишаються на поворотній платформі у складеному вигляді. Система самостійного монтажу забезпечує швидку готовність крана до роботи.

Машиною можна керувати за допомогою дистанційного пульта. Це полегшує огляд вантажів та підвищує безпеку на будівельному майданчику. Незважаючи на компактні розміри, LR 1400 SX має широкий спектр застосувань.

Для роботи на баржах у пам'яті крана передбачені спеціальні таблиці вантажопідйомності. Вони враховують конкретну конфігурацію стріли та противаги. Кран може працювати навіть на компактних баржах – для цього його можна баластувати полегшеною противагою.

Кран багатофункціональний, рухливий та відмінно підходить для роботи в обмеженому просторі. Чотири гідромотори ходу полегшують маневрування, а функція регулювання ширини ходового візка дозволяє зменшити колію крана до мінімуму та подолати навіть дуже вузькі ділянки.

Особливу увагу інженери Liebherr приділили безпеці крана. Система асистування Gradient Travel Aid допомагає долати схили та підйоми. Вона визначає центр ваги машини і попереджає оператора, якщо кран надто сильно нахилився під час руху схилом.

Функція Ground Pressure Visualization в режимі реального часу розраховує тиск на ґрунт і порівнює його з граничними значеннями для будівельного майданчика. Показники тиску на ґрунт відображаються на дисплеї у кабіні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, оператор завжди знає, чи наблизився тиск на ґрунт до критичних значень. Тиск крана на ґрунт можна зменшити за рахунок додаткових опорних плит.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: