Субота, 18 вересня 2021 10:38

Liebherr представив новий автобетононасос

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий автобетононасос 36 XXT поєднує в собі переваги 5-ти секційної стріли з приводом Powerbloc і напівзакритим масляним контуром.

Після серії великих випробувань стартували продажі повністю нового автобетононасоса 36 XXT від Liebherr. У ньому було враховано велику кількість запитів від операторів бетононасосів, таких як ергономічність, спрощений доступ і розширення можливостей зберігання компонентів і аксесуарів.

Нова щогла, що складається з 5-ти секцій забезпечує максимальну гнучкість на будівельному майданчику, особливо при бетонуванні всередині будівель і споруд. Завдяки п'яти секціям можна легко дістатися до найбільш важкодоступних місць на будівельному майданчику.

Конструкція і кінематика стріли забезпечують низький рівень вібрації та рівномірну роботу при укладанні бетону. Форма завантажувального бункера забезпечує рівномірну подачу бетону і дуже хороші всмоктувальні властивості.

Дві мішалки з окремими приводними двигунами проштовхують бетон безпосередньо в зону всмоктування, що ідеально підходить навіть для важкоперекачуваних сортів бетону.

Головною родзинкою нового 36 XXT є нещодавно розроблений блок приводу бетононасоса Powerbloc від компанії Liebherr. Він відрізняється тим, що всі гідравлічні перемикачі і вимірювальні елементи повністю інтегровані. Це означає, що численні гідравлічні шланги та інші компоненти, які були потрібні раніше, є зайвими.

Новий привід Powerbloc поєднується з високоефективним напівзакритим масляним контуром, який забезпечує потужну і надійну гідравлічну енергію для всіх приводів. В результаті цього рішення обсяг гідравлічного масла був значно зменшений.

Нова система Liebherr, без супутніх недоліків, поєднує в собі переваги відкритого і закритого контурів, вже зарекомендували себе на ринку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опційно пропонуються сучасні концепції світлодіодного освітлення для оптимальної роботи в темряві, різні ящики для зберігання матеріалів та інструментів, а також секції для подовжувальних шлангів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: