Четвер, 15 липня 2021 12:41

Caterpillar представив новий бульдозер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бульдозер Cat D4 прийшов на заміну популярній моделі D6K2

Новий бульдозер D4 важить 13, 3 тонни з корисною потужністю 130 к.с. (97 кВт). Модифікація D4 LGP має робочу вагу понад 14 тонн.

Більш низька похила лінія капота забезпечує на 30% кращий огляд області перед відвалом.

В кабіні оператора встановлене більш зручне сидіння з поліпшеною підвіскою і безліччю регулювань для індивідуального комфорту. Простий у використанні 10-дюймовий головний дисплей з сенсорним екраном дозволяє легко переглядати налаштування і функції машини

D4 включає в себе кілька стандартних технологічних функцій, покликаних допомогти операторам працювати більш ефективно, незалежно від рівня досвіду.

Індикація ухилу показує головний і поперечний ухил машини на головному екрані для зручності. Стабільний відвал без проблем працює з ножами для отримання більш гладких поверхонь.

Система Traction Control автоматично знижує ковзання гусениць, щоб заощадити час, паливо і знос гусениць.

Опція Cat Grade з функцією Slope Assist ™ забезпечує базову допомогу при позиціонуванні відвалу без додаткового обладнання або сигналу GPS. Оновлений основний дисплей робить систему інтуїтивно зрозумілою і простою у використанні.

Опція Factory Attachment Ready Option (ARO) спрощує установку системи контролю ухилу будь-якої марки.

Користувачі також можуть додати заводську інтеграцію Cat Grade з 3D. Система використовує сигнал GPS для автоматичного регулювання рухів відвалу-підйому і нахилу.

Телематична технологія Cat Link допомагає спростити управління робочими майданчиками за рахунок збору даних, створених обладнанням, матеріалами та людьми, і їх обслуговування в настроюваних форматах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, D4 також можна замовити зі спеціальним захистом для вирішення завдань лісового господарства/розчищення земель. Крім захисту машини від ударів і попадання сміття, ці спеціальні бульдозери можна замовити з ударостійкою кабіною з вікнами з полікарбонату.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: