Вівторок, 20 липня 2021 16:29

Представили новий 100-тонний гусеничний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка телескопічних гусеничних кранів Manitowoc розширюється з запуском нової 100-тонної моделі Grove GHC110.

Новинка приєдналася до свого важчого «брата» GHC140, вантажопідйомністю 127 тонн.

Кран Manitowoc Grove GHC110 призначений для виконання різних завдань при будівництві доріг і мостів, при комунальних та баржних роботах, а також в інших сферах.

Його універсальність ще більше підвищується за рахунок додаткового кріплення кошика для персоналу з дистанційним радіоуправлінням.

П'ятисекційна основна стріла простягається від 12,3 до 46,76 м, забезпечуючи вражаючу максимальну висоту наконечника 49,38, або 64,62 м, якщо додати стандартну висувну штангу на 15 м з можливістю зсуву.

Секції головної стріли швидко та ефективно переміщуються в потрібні положення за допомогою двох горизонтально встановлених штифтів і одного телескопічного циліндра.

Новий гусеничний кран GHC110 робочою масою 107500 кг забезпечує 100% можливість захоплення і перенесення у відповідності зі стандартними графіками навантаження 0,6, 1,5 і 4 градусів, забезпечуючи високу продуктивність підйому і виняткову гнучкість при роботі.

Хоча фактичний допустимий ухил для руху без навантаження становить 36%, чудова здатність Grove долати ухил дозволяє теоретично долати 57%.

GHC110 оснащений двигуном Cummins QSB6.7 Tier 4 Final, потужністю 249 к.с. (186 кВт). Одиночний поршневий насос змінної продуктивності із вимірюванням навантаження розподіляє потужність для всіх основних функцій з максимальним робочим тиском 330 бар. Трисекційний шестерний насос приводить в рух охолоджувачі води і масла, а також пілотне управління.

Інноваційна ходова частина нової машини пропонує декілька переваг з точки зору зниження потреби в підготовці майданчика. Широкі стандартні 900-міліметрові гусениці з потрійними грунтозачепами створюють велику площу контакту з землею, в результаті чого тиск на грунт становить 10,81 кг на 1 см2.

Рівень шуму двигуна був знижений за рахунок додаткової звукоізоляції моторного відсіку. Камера в кабіні дозволяє операторам легко відстежувати рух основних і допоміжних підйомників, які розташовані поруч в задній частині, що знижує винос задньої частини машини і забезпечує максимальне тягове зусилля в 8,8 тонни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткові три зовнішні камери забезпечують поліпшену видимість ділянок, де в іншому випадку огляд оператора був би обмежений. Кабіна має кут нахилу до 20 градусів для підвищення комфорту оператора та поліпшення огляду при роботі з довгою стрілою і висуненням.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: