Середа, 14 липня 2021 11:39

Doosan представив перший середньорозмірний екскаватор нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина обладнана інноваційною системою віртуального скидання D-ECOPOWER

Doosan Infracore Europe представила новий 23-тонний гусеничний екскаватор DX225LC-7, який став першою моделлю з середніх екскаваторів нового покоління виробника, що відповідає стандарту Stage V і оснащеної інноваційною технологією віртуального скидання (VBO) D-ECOPOWER.

Це забезпечує операторам більш високу продуктивність, зниження витрати палива майже на 7% в годину в порівнянні з попередньою моделлю Stage IV, а також більш плавне управління.

В DX225LC-7 нові функції включають в себе стандартну противагу на 4,9 тонни, яка на 14% важча, аніж у моделі минулого покоління.

Технологія D-ECOPOWER компанії Doosan використовує насос з електронним управлінням тиском в гідравлічній системі з закритим центром, що дозволяє підвищити продуктивність навісного обладнання приблизно на 30% і знижує майже на 7% витрати палива в порівнянні з попередніми моделями екскаваторів.

Закритий центральний головний регулюючий клапан зводить до мінімуму втрату тиску, в той час як електричний насос з регульованим тиском управляє і оптимізує потужність двигуна більш ефективно.

Система D-ECOPOWER має дев'ять датчиків для визначення кількості та точного вимірювання гідравлічного мастила, необхідного для виконання конкретного завдання. Гідравлічна система і потужність двигуна повністю оптимізовані і синхронізовані, що ще більше знижує втрати в системі.

Ще однією новою стандартною функцією моделі DX225LC-7 є Fine Swing, яка зводить до мінімуму вібрацію об'єкта при запуску або зупинки повороту екскаватора

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серед ключових стандартних функцій варто також відзначити новий 8-дюймовий сенсорний екран, систему DAB аудіо (гучний зв'язок і Bluetooth), інтелектуальний безключовий запуск машини, покращений потік повітря для розморожування і кондиціонування, паралельну систему склоочисників і 9 світлодіодних робочих ліхтарів.

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: