Понеділок, 31 травня 2021 09:46

Hidromek представив новий гусеничний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий гусеничний екскаватор HMK 500 LCHD від Hidromek відзначається найвищою вантажопідйомністю в серії H4.

Обсяг ковша новинки становить 3,2 м 3, стандартна довжина стріли - 6,3 метра, а стандартна робоча маса машини досягає 52 000 кг.

Завдяки вдосконаленням, внесеним в конструкцію стріли і стріли, ходової частини та навісного обладнання з використанням більш міцних матеріалів, HMK 500 LCHD забезпечує безперебійну роботу на ділянках з найбільш суворими умовами експлуатації, таких як гірничодобувна промисловість та великі будівельні майданчики.

HMK 500 LCHD оснащений великою кількістю пристосувань та опцій, таких як сидіння з підігрівом, пневматична підвіска, педаль пропорційного керування і джойстики, система управління OPERA та сенсорна панель оператора.

Слід також відзначити систему автоматичної зупинки з налаштованим часом холостого ходу, що забезпечує економію палива за рахунок зупинки роботи двигуна.

Безпечний насос для перекачування палива зупиняється, коли бак повний, і ця функція активується також, коли насос не перекачує паливо впродовж 30 секунд.

Технологія підвищення потужності активується автоматично за умов, коли машині потрібна додаткова потужність, і забезпечує належну продуктивність машини для роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, восьмидюймова сенсорна панель управління ергономічно розташована в місці, зручному для оператора. Сенсорна панель управління з високоякісним обладнанням і великим екраном дозволяє легко керувати функціями машини і отримувати доступ до потрібної інформації.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: