Четвер, 30 вересня 2021 16:15

В Україні представили лінійку гусеничних екскаваторів нової генерації

Як вже повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рамках виставки АгроЕкспо у Кропивницькому, представлений гусеничний екскаватор Hidromek 310LC нової серії H4.

Екскаватори нової серії H4 мають унікальну конструкцію гідравлічної системи, розробки компанії Hidromek. Це забезпечує високу ефективність завдяки прискореній роботі, більшій продуктивності і ККД.

Скорочення часу робочого циклу досягається завдяки більшому обсягу ковша і швидкості його переміщення. За рахунок цього продуктивність збільшена на 17% – кажуть в компанії.

Завдяки удосконаленням робочого обладнання і гідравлічної системи екскаватори серії H4 гарантують виконання більшого об’єму робіт за менший час.

Спецтехніка на АгроЕкспо 

Новинка Hidromek 310LC комплектується двигуном Isuzu AH-6HK1X (Tier 3) потужністю 203 к. с. 

Експлуатаційна маса - 31600 кг. Максимальна глибина копання досягає 6760 мм, максимальний радіус копання - 10370 мм, максимальна висота розвантаження - 7020 мм.

Для екскаватора в наявності великий вибір ковшів та іншого навісного обладнання.

Спецтехніка на АгроЕкспо 

Як свого часу SpecMachinery.com.ua розповів Сергій Самохвалов, директор ТОВ «Гекон», офіційного представника Hidromek в Україні, в 2021 році компанія завезе всю лінійку нової серії Hidromek H4.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: