Вівторок, 12 січня 2021 16:39

Екскаватор-навантажувач Case Project Zeus отримав престижну нагороду за дизайн

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відбулись підсумки премії Good Design Award-2020.

Нагадаємо, Good Design Award-2020 – це спільна нагорода Чиказького Музею архітектури і дизайну і Європейського центру архітектурного художнього дизайну.

В цьому році журі, яке складається з професіоналів в області дизайну, провідних фахівців галузі, журналістів-дизайнерів і критиків, обирало переможців з рекордної кількості заявок, надісланих з 48 країн.

Свою нагороду отримав Case Construction Equipment, представивши Project Zeus - перший в будівельній галузі повністю електричний екскаватор-навантажувач 580 EV.

Модель 580 EV оснащена літій-іонною АКБ 480В ємністю 90 кВт·год, здатною заряджатися від 220-вольтової/трифазної розетки. Незалежно від умов роботи екскаватора, повного заряду батареї вистачатиме на весь 8-годинний робочий день.

За словами представників компанії, незалежно від умов експлуатації і робочих навантажень, модель 580 EV забезпечить 90% зниження витрат на щорічні ремонт і технічне обслуговування. Це стало можливим завдяки повному виключенню потреби в дизельному паливі, моторному мастилі, реагенті для очищення відпрацьованих газів дизельних двигунів, а також в превентивному і довгостроковому обслуговуванні силового агрегату, його капітального ремонту та пов'язаних з цим часових та трудовитрат.

Серійні моделі електричного екскаватора-навантажувача Case 580 EV будуть поставлятись на початку 2021 року.

Нагадаємо, як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, в минулому році Case Construction Equipment отримав престижну нагороду Good Design Award-2019 за свою концепцію колісного навантажувача з метановим двигуном Case Concept, що вперше був представлений в рамках виставки Bauma-2019.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: