П'ятниця, 28 травня 2021 11:44

Bobcat представляє телескопічні навантажувачі нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Bobcat запускає нове покоління телескопічних навантажувачів серії R, пропонуючи на вибір 12 моделей з двигунами Stage V.

Висота підіймання нових машин становить від 6 до 18 метрів, а максимальна вантажопідйомність - від 2,6 до 4,1 тонни.

Нова лінійка телескопічних навантажувачів Bobcat серії R включає наступні моделі:

Компактні телескопічні навантажувачі - TL26.60, TL30.60 і TL30.70 телескопічний навантажувач

середнього класу - TL35.70, T35.105, T35.105L і T36.120SL Телескопічні

навантажувачі з високим підйомом - T35.130S, T35.130SLP, T35.140S, T41.140SLP і T40.180SLP

Нові телескопічні навантажувачі серії R пропонують маневреність за запитом з новою конфігурацією системи трансмісії, що забезпечує підвищену плавність для виконання найскладніших робіт на висоті з хірургічною точністю.

Ці операції також спрощуються за рахунок комбінації системи позиціонування стріли, нового оновленого надточного джойстика, функції толчкового руху і поліпшеного огляду з кабіни.

Вдосконалена конструкція педалі штовхального режиму спрощує використання і знижує стомлюваність. Більш високе моторне гальмо скорочує відстань зупинки і підвищує безпеку на будівельних майданчиках.

З’явився також новий режим DYNAMIC для додатків, що вимагають швидкого відгуку трансмісії, а нова додаткова ручна дросельна заслінка з функцією FLEX DRIVE дозволяє контролювати швидкість руху незалежно від обертів двигуна.

Bobcat спростила для операторів процес негайного початку роботи з телескопічними навантажувачами R-Series з наступними функціями:

Універсальний джойстик з поліпшеною ергономікою

Інтуїтивно зрозуміле управління в автомобільному стилі (клавіатура з підсвічуванням, поворотний перемикач, важелі під кермом)

Інтерактивний 5-дюймовий ЖК-дисплей

Напівавтоматична регулювання кутів установки коліс

АКПП і гальмо стоянки

Повний захист для максимального часу безвідмовної роботи

Екранована конструкція забезпечує захист гідравлічних і електричних компонентів (включаючи труби, ремені безпеки і трансмісію), а сталева пластина захищає основу машини. Всі телескопічні навантажувачі Bobcat мають жорстку конструкцію стріли і міцну раму коробчатого перетину.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телескопічні навантажувачі серії R оснащені новими модернізованими версіями двигуна Bobcat D34 Stage V, в яких використовується додаткова обробка фільтром сажі, котра автоматично регенерується, не впливаючи на продуктивність і не спричиняючи незручностей операторам.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: