Вівторок, 05 січня 2021 11:30

Volvo представила нові асфальтові котки

Як передає SpecMachinery.com.ua, VolvoCE представляє модернізовані 10-тонні асфальтові катки для ринків, що розвиваються.

Асфальтові котки DD105 і DD105 OSC від Volvo Construction Equipment тепер оснащені двигунами Tier 3/Stage IIIA. Ці машини оснащені двигуном Tier 3 / Stage IIIA потужністю 86,3 кВт, який автоматично регулює потужність відповідно до робочих завдань, досягаючи максимуму лише в разі потреби.

Інші інтелектуальні функції включають економічний режим, який знижує витрату палива до 30% без шкоди для продуктивності, і функцію автоматичного холостого ходу, яка знижує частоту обертання двигуна при зупинці котка.

Котки, вантажопідйомністю 10 тон, оснащені барабаном шириною 1680 мм, унікальна конструкція якого удвічі знижує потужність, необхідну для запуску системи вібрації. Це знижує вплив на оператора вібрації машини, а також забезпечує більш гладку поверхню асфальтового «килима».

Система Compact Assist, яка працює на дисплеї Volvo Co-Pilot, забезпечує доступ до набору додатків, що поліпшують роботу, включаючи відображення проходів і температури, які дозволяють в реальному часі отримувати інформацію про виконувану роботу.

Volvo DD105 і DD105 OSC оснащені автоматичною системою розпилення води з потрійною фільтрацією, яка забезпечує рівномірне покриття і змінний потік, а також допомагає запобігти захопленню матеріалу. Два водяних насоса чергуються під час нормальної роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, великий бак для води на 740 літрів дозволяє збільшити інтервали між доливаннями, а також скоротити час простою до мінімуму. Низьке розташування бака забезпечує машині низький центр тяжіння, що забезпечує чудову стійкість, і її можна швидко і легко заправити на рівні землі.

Детальніше про будівельну техніку Volvo CE можна дізнатися, звернувшись до офіційного дилера в Україні - компанії ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: