Понеділок, 23 листопада 2020 12:00

Liebherr створила новий мобільний кран-гігант

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Liebherr представила нову модель підйомного крана - LTM 1150-5,3.

Максимальна вантажопідйомність новинки досягає 12 тон, а висота телескопічної стріли -  66 метрів. Цікаво, що висота стріла на 10% довша у порівнянні із попередньою моделлю. Своєю чергою її потужність більша майже на 15%. При навантаженні на вісь 12 тон, кран може перевозити 9 тон баласту на дорогах загального користування. Загальна вага моделі становить 150 т.

Його вантажопідйомність робить новинку ідеальною для монтажу баштових кранів, а також радіо-щогл. Також решітчасті розширення дозволяють новому 150-тонному крану досягати висоти гаків до 92 метрів і радіусів до 72 метрів. Для цього використовується 7-метрова решітчаста секція як подовжувач стріли та подвійна складана стріла від 10,8 до 19 метрів. Останні можна регулювати гідравлічно від 0 до 40 градусів.

Шестициліндровий дизельний двигун Liebherr забезпечує потужність приводу LTM 1150-5.3 до 544 к.с. і крутний момент - 2516 Нм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, коробка передач ZF-TraXon використовується для передачі потужності на осі крана. ECOdrive забезпечує покращені властивості приводу, що економить паливо та зменшує шум та викиди вуглекислого газу. Крім того, система Hillstart Aid полегшує запуск на градієнтах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: