П'ятниця, 26 червня 2020 18:19

Українські будівельники отримали нову техніку Volvo. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні дві нові одиниці техніки попрямували до замовника.

Компанія ETS Group, офіційний дилер техніки Volvo CE на території України, доправила нову партію будівельної техніки українським замовникам. Напередодні до нового власника попрямували колісний екскаватор Volvo EW205D та фронтальний навантажувач Volvo L120Gz, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії. Як зазначається у повідомленні вже невдовзі машини будуть задіяні в роботі на будівельному майданчику замовника.

Екскаватор Volvo EW205D, серед іншого, має спеціальний режим ECO, що дозволяє покращити паливну економічність, при цьому зберігаючи високу продуктивність у більшості робочих умов. Машина має вдосконалену гідравліку та може похвалитись великим арсеналом навісного обладнання. Екскаватор агрегатується дизельним мотором потужністю 129,5 кВт.

Фронтальний навантажувач Volvo L120Gz створений на основі перевірених сучасних технологій, що включають гідравліку з саморегулюванням відповідно до навантаження, потужний Z-подібний механізм важеля і ідеально підібрану власну трансмісію Volvo. Під капотом в навантажувача встановлений двигун Volvo D7E LAE3 потужністю 180 кВт та максимальним крутним моментом 1065 Нм.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: