Субота, 29 жовтня 2022 12:35

Liebherr представив екскаватор із водневим двигуном

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, презентація водневого гусеничного екскаватора Liebherr R9XX H2 відбулася на виставці Bauma 2022 у Мюнхені

Liebherr анонсувала свій перший гусеничний екскаватор із водневим двигуном внутрішнього згоряння – R 9XX H2. Заснований на гусеничних екскаваторах Liebherr 8-го покоління, 50-тонний прототип R 9XX H2 дебютував на нещодавній виставці Bauma у Мюнхені, Німеччина.

Серцем машини є перший водневий двигун Liebherr H966. Конструкція двигуна грунтується на технології впорскування у впускний колектор, також відомий як PFI.

У Liebherr стверджують, що після тривалих випробувань результати показали великий потенціал водневих двигунів та використання таких приводів у позашляхових додатках.

Прототип мав ті ж загальні характеристики, що його аналог з дизельним двигуном, як з точки зору вихідної потужності та динаміки двигуна, так і продуктивності роботи.

Єдина різниця між прототипом та екскаваторами Liebherr із звичайним двигуном полягає у заправці паливом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор-прототип та заправна станція обмінюються даними через інфрачервоний датчик для швидкої та безпечної заправки з використанням стандартизованого високошвидкісного протоколу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: