Понеділок, 31 жовтня 2022 11:55

Kubota представила новий компактний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kubota випустила новий 24-сильний компактний екскаватор KX030-4, який замінить KX71-3S.

Найбільш помітні особливості новинки - збільшена кабіна та сенсорний екран.

Під дверима була додана скринька для інструментів для зберігання таких речей, як шприц для змащення. Стріла та ліхтар забезпечені захисними кожухами, що запобігають пошкодженню камінням та іншим сміттям.

Конструкція новинки отримала деякі елементи, що застосовуються у більших екскаваторах. Зокрема, це плаваюча функція відвалу, яка дозволяє йому дотримуватися контурів землі.

Для активації оператор опускає важіль відвалу бульдозерного до упору, поки він не зафіксується в плаваючому положенні.

На стрілу Kubota додала перепускний клапан для полегшення перемикання навісного обладнання. Перемикання перемикача запобігає необхідності заміни гідравлічних ліній іншого навісного обладнання.

Kubota також додала функцію повернення в бак насадок з одностороннім потоком, таких як гідравлічні молоти. Це дозволяє гідравлічному мастилу повертатися назад у масляний бак, а не через блок клапанів. Це краще охолоджує рідину та продовжує термін служби клапана.

Автоматичне перемикання на нижчу передачу спрацьовує, коли екскаватор працює на високій швидкості та повертає, або відвал бульдозера потрапляє в точку, де гусеницям потрібно більше зчеплення. Він розпізнає, що на приводний двигун чиниться більший тиск.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, KX030-4 буде доступний у моделях з кабіною та з навісом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: