П'ятниця, 29 травня 2020 10:33

Mercedes-Benz сприяє оновленню автопарків українських перевізників сучасною технікою

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія пропонує особливі умови придбання нового покоління вантажівки Actros.

ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні, надає 10% знижки на придбання тягачів Mercedes-Benz Actros останнього, п'ятого, покоління учасникам Асоціації міжнародних автоперевізників України. Дана пропозиція стала можливою в результаті досягнення домовленості між АсМАП України та компанією «Автокапітал», дистриб’ютором в Україні вантажівок Mercedes-Benz.

Для членів АСМАП діють спеціальні умови фінансування і спеціальна ціна - від 109999 євро на дуже багату комплектацію з двигуном 450 к.с., що відповідає екологічним нормам Євро-6.

Як відомо, для того щоб здійснювати перевезення до країн Європейського Союзу необхідно використовувати транспорт високих екологічних стандартів. Сьогодні вітчизняними автоперевізниками експлуатується майже 2000 автомобілів стандарту Євро-6 і важливо, щоб їх кількість у наших міжнародних автоперевізників постійно зростала.

Нагадаємо, нове покоління Mercedes-Benz Actros представили в Україні восени 2019 року. Керівник з продажів компанії «Автокапітал» Андрій Даллакян повідомив, що цей автомобіль увібрав у себе понад 60 інновацій. Це перший вантажний автомобіль без дзеркал заднього огляду, їх замінили камери з широким кутом огляду та монітори в кабіні. А ще 6 надсучасних електронних систем безпеки, які дозволяють віднести його до другого ступеню автономного водіння. Конструктори не обійшли увагою і такий важливий аспект, як економічність автомобіля під час експлуатації.

В кабіні у нового Mercedes-Benz Actros - два повністю цифрових дисплея, в які вдалося інтегрувати всю необхідну інформацію і управління системами вантажівки. На 10-дюймовий монітор можна вивести різні комбінації приладів в найбільш зручному для водія форматі, наприклад, по центру відобразити тільки спідометр, а бічну частину монітора адаптувати на свій розсуд. Тепер центральний дисплей покаже і навігацію, і дорожні знаки, і рівень економічності водіння. Міняти варіанти відображення інформації на екранах можна прямо за допомогою тач-кнопок на кермі - швидко і зручно. А за другорядні функції тепер відповідає другий 12-дюймовий монітор збоку від водія. Працює він за принципом планшета. Можна гортати екрани, ходити по розділах, змінювати налаштування. Для зручності роботи на ходу управління бічним монітором продубльовано на кермі, а також є фіксовані кнопки для основних розділів, натисканням яких відкривається потрібна інформація.

Mercedes-Benz Actros має адаптивний круїз-контроль, систему стеження за рухом в смузі і може самостійно підкермовувати. Цього достатньо, щоб повністю довірити управління Actros на автобані автопілоту, прибрати руки від керма і ноги з педалей. Автомобіль при цьому слухняно їде в смузі, сам злегка повертає, слідуючи за вигинами дороги, і сам пригальмовує при необхідності. Але різкі маневри, з'їзди і заїзди, зміна смуг - це вже відповідальність водія.

Не дивно, що новинкою одразу зацікавились великі українські компанії. Зокрема, одна з найбільших в Україні торгівельно-промислових груп - Fozzy Group - придбала 40 вантажівок Actros нового покоління. «Новий Mercedes-Benz Actros - це найбільш інноваційний вантажний автомобіль в світі на сьогоднішній день. Ці інновації створені для оптимізації витрат на паливо і зниження витрат на обслуговування техніки, що є ключовим для клієнтів в даному сегменті ринку, - коментує угоду з Fozzy Group Андрій Даллакян, заступник генерального директора ПрАТ «АвтоКапітал» з продажу комерційної техніки. - Для нас важливо, що наші ключові партнери роблять свій вибір на користь нових вантажних автомобілів бренду, враховуючи всі їх переваги».

В Україні нове покоління автомобілів Mercedes-Benz Actros представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: