Вівторок, 20 вересня 2022 10:50

DAF XD отримав нагороду «Міжнародна вантажівка року 2023»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серію DAF нового покоління XD для професійних та розвізних перевезень було обрано «Міжнародною вантажівкою 2023 року».

Харальд Зайдель, президент DAF Trucks, отримав найпрестижнішу нагороду у транспортній галузі під час церемонії нагородження на IAA Transportation у Ганновері, Німеччина.

Серія XD, що включає повний набір повністю електричних варіантів із запасом ходу понад 500 кілометрів без підзарядки, була офіційно представлена на виставці IAA.

Серія DAF XD нового покоління була удостоєна нагороди «Міжнародна вантажівка року 2023» журі, що складається з 24 редакторів комерційних автомобілів та провідних журналістів, які представляють 24 основні журнали з вантажних перевезень з усієї Європи.

Буквально минулого року серію DAF XF, XG та XG⁺ нового покоління для далекомагістральних та важких перевезень було визнано «Міжнародною вантажівкою 2022 року».

Відповідно до правил конкурсу International Truck of the Year (IToY) щорічна нагорода присуджується вантажівці, представленій на ринку протягом попередніх 12 місяців і яка зробила найбільш значний внесок у ефективність автомобільних перевезень.

Ця думка базується на декількох критичних умовах, включаючи технологічні інновації, комфорт, безпеку, керованість, економію палива, вплив на навколишнє середовище та загальну вартість володіння (TCO).

Підбиваючи підсумки голосування журі, голова конкурсу International Truck of the Year Джаненріко Гріффіні прокоментував:

«З введенням нової серії XD компанія DAF представила сучасну розвізну вантажівку, яка встановлює нову планку у своєму класі. Асортимент вантажівок значно покращує прямий та непрямий огляд, що забезпечує безпеку, що є ключовим фактором для транспортних засобів розвезення.

Крім того, економічність автомобіля та комфорт водія вводять новий стандарт у цьому сегменті».

Гріффіні підкреслив, що журі IToY високо оцінює посадку водія та покращену кругову оглядовість, що забезпечується великим вигнутим вітровим склом, бічними вікнами з низькою поясною лінією та опціональним вікном з видом на бордюр.

«Ці функції, поряд з камерою кутового огляду та додатковою цифровою системою огляду, яка замінює традиційні головні дзеркала заднього виду, вражаюче підвищують безпеку вразливих учасників дорожнього руху».

Крім того, 24 члени журі також високо оцінили характеристики нових високоефективних силових агрегатів XD, оснащених потужними двигунами PACCAR MX-11 з автоматизованою коробкою ZF TraXon з розширеними функціями прогнозування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також на журі справила враження серія абсолютно нових повністю електричних силових агрегатів.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: