Четвер, 30 грудня 2021 10:47

Поліські енергетики отримали нову спецтехніку вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для енергетиків Полісся на базі МАЗ-4371 «Корнет» виготовлено три спецавтомобілі ТК-М-4371-АКМ - аварійно-ремонтні машини для ремонту та обслуговування кабельних мереж.

Спеціалізований аварійний автомобіль - аварійно-ремонтна майстерня ТК-М-4371-АКМ, призначений для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.

Спецавтомобілі виготовлені на Заводі спецтехніки «Техкомплект».

Фургон аварійно-ремонтна майстерня ТК-М-4371-АКМ має прямокутну форму, зі скосами у верхній частині бічних панелей, обладнаний одними бічними та двома задніми розстібними дверима, «глухими» та розсувними вікнами.

У побутовому відсіку встановлюються скрині для перевезення бригади людей. У технологічному відсіку верстат та інше обладнання для проведення ремонтних робіт. Побутовий відсік має утеплення та укомплектований автономним обігрівачем.

Автомобіль є універсальним засобом усунення аварії. При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фургон для аварійно-ремонтної майстерні ТК-М-4371-АКМ Заводом спецтехніки «Техкомплект» встановлюється на шасі різних моделей вантажних автомобілів за вибором замовника.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: