П'ятниця, 31 грудня 2021 09:45

Український замовник отримав нові тягачі IVECO Stralis

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія АМАКО передала 2 нових сідлових тягачі IVECO Stralis, котрі будуть задіяні у перевезеннях газу та нафтопродуктів

Українська компанія-замовник використовує техніку IVECO ще з 2011 року, розпочавши із серії вантажівок Daily. Впродовж останніх 10 років транспортні засоби IVECO відпрацювали в компанії максимально ефективно.

Тому було прийнято рішення придбати чергову партію вантажівок цього виробника – вибір замовника дійшов до сідлових тягачів IVECO Stralis. Вони будуть задіяні у перевезеннях газу та нафтопродуктів.

Вантажівки STRALIS оснащені всіма технологіями від ECOSTRALIS і додатковими системами, що в сукупності забезпечує 10% економію палива.

Технологія ECOSWITCH обмежує максимальну швидкість і оптимізує характеристики системи приводу відповідно до фактичного завантаження автомобіля. ECOFLEET частково обмежує використання ручного режиму роботизованої коробки передач EUROTRONIC. Це дозволяє уникнути неефективних перемикань передач.

TPMS (система контролю тиску в шинах) допомагає знизити витрату палива і зношування шин, підвищуючи при цьому безпеку автомобіля. Своєю чергою DRIVING STYLE EVALUATION - це програма, яка в режимі реального часу допомагає водіям знизити витрату палива автомобіля.

І якщо вона підключена до системи IVECONNECT FLEET, то співробітники, що займаються управлінням парку, зможуть на відстані оцінювати ефективність кожного водія.

На новому сімействі двигунів Cursor використовується технологія HI-eSCR. Це - ексклюзивна розробка компанії FPT Industrial, що забезпечує краще співвідношення витрат палива і продуктивності і знижує викид шкідливих речовин. Кабіна у вантажівці розроблена для досягнення ще більшої ефективності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сімейство вантажівок Stralis включає в себе автомобілі повною масою від 19 до 44 тонн оснащені двигунами IVECO Cursor (310-560 к.с.). Різні колісні формули (4х2, 6х2, 6х4), три різні варіанти кабін (Active Time, Active Day, Active Space), можливість агрегації з будь-якими типами причепів, напівпричепів і кузовів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: