Середа, 29 грудня 2021 12:43

Визначили переможця конкурсу «Китайська вантажівка року-2022»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найкращою китайською вантажівкою року визнано модель Foton Auman Galaxy

З 2016 року в Китаї проводять конкурс з визначення кращої «Китайської вантажівки року». 28 грудня під час онлайн-трансляції було оприлюднено результати голосування членів журі China Truck Of The Year.

Володаря почесного призу визначають на основі тих самих критеріїв, що діють у міжнародному конкурсі «Вантажівка року». Тобто, переможцем стає важка вантажівка, випущена китайською компанією впродовж останніх 12 місяців, і яка зробила більший внесок у покращення безпеки, економічності та підвищення ефективності перевезень.

Згідно зі встановленими правилами, всі транспортні засоби, що беруть участь у конкурсі, повинні пройти триетапний процес оцінки, що включає збір даних, статичну оцінку та динамічну оцінку.

Динамічна оцінка включає дорожні випробування на трьох ділянках: бездоріжжя, звичайні дороги та швидкісні автомагістралі. При цьому використовується принцип «тисячі балів». Базовими елементами для оцінки є такі пункти: кабіна, керованість, економічність, безпека та динаміка.

Журі, що складається з китайських журналістів, цього року винесло свій вердикт та оголосило флагманський тягач Foton Auman Galaxy 580 6×4 володарем титулу «Chinese Truck of the Year 2022».

Нове покоління важких вантажівок Auman Galaxy дебютувало у квітні 2021 року. Автомобіль комплектується 6-циліндровим, 13-літровим 580-сильним двигуном Foton Cummins X13NS6B580 (Євро-6), 12-ступінчастою автоматизованою коробкою передач ZF АМТ та мостами, виготовленими за технологією Daimler.

У списку інтелектуальних технологій присутні: адаптивний круїз-контроль (ACC), система попередження про виїзд зі смуги руху (LDWS), система попередження про зіткнення AEBS, технологію автоматичного паркування та панорамну (360°) візуальну систему допомоги водієві.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комфорт у кабіні створюють багатофункціональне рульове колесо, електричні дзеркала заднього виду, сидіння з пневматичною підвіскою, кондиціонер, обігрівач та ультра-широке (1010 мм) зручне ліжко.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: