Вівторок, 28 грудня 2021 11:48

IVECO розпочинає тестування безпілотних вантажоперевезень

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанії IVECO та Plus запускають тестування безпілотних вантажоперевезень у Європі і Китаї

IVECO та компанія Plus, глобальний постачальник технологій для безпілотних вантажівок, підписали Меморандум про взаєморозуміння (MOU) для спільної розробки автономних вантажівок, які будуть використовуватись у Китаї, Європі та інших регіонах.

В рамках цієї угоди обидві компанії розглядали можливість інтеграції у великотоннажну вантажівку останнього покоління IVECO S-WAY повнофункціональної системи автономного керування PlusDrive від Plus.

Тепер ця співпраця зробила крок далі, оголосивши про старт пілотного проекту в Європі та Китаї з інтеграції PlusDrive та пробному тестуванню технології автономних вантажоперевезень на тягачі IVECO S-WAY останнього покоління.

Це перше спільне випробування дозволить протестувати та продемонструвати продуктивність інтегрованої системи Plus у IVECO S-WAY у широкому умов руху.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей рівень комплексного тестування з використанням як з водієм на борту, так і з повним рішенням PlusDrive технології автономного водіння 4-го рівня допоможуть зібрати дані та перевірити дизайн, що є невід'ємною частиною виробництва автономних S-WAY.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: