Вівторок, 28 грудня 2021 13:49

На Харківщині працюватиме новий самоскид SITRAK

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, SITRAK C7H 8x4 - це одна із найновіших моделей універсальних самоскидів на ринку України, яка характеризується покращеними експлуатаційними характеристиками

Повна маса моделі може сягати до 50 тонн, а вантажопідйомність – до 33 тонн. Обсяг кузова SITRAK C7H 8x4 становить 20 метрів кубічних, а потужність двигуна тягача – 440 к.с.

Слід зазначити, що вантажівки серії C7H були визнані найтехнологічнішим автомобілем китайського виробництва (High-end Technology Truck).

В конструкції автомобілів SINOTRUK використовує передові технології – двигун та мости MAN. (MAN володіє 25% акцій SINOTRUK). Також використовуються комплектуючі провідних виробників - ZF, VALEO, BOSCH, WABCO, SKF, TANNECO та ін., тому вони характеризуються високою надійністю і довговічністю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, SITRAK C7H 8x4 сьогодні належить до найпопулярніших моделей самоскидів на вітчизняному ринку, тому нові вантажівки цієї моделі працюють вже практично у всіх областях України.

Нагадаємо, що офіційним імпортером вантажних автомобілів корпорації SINOTRUK в Україні є компанія «АГСОЛКО Україна»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: