Четвер, 23 грудня 2021 09:49

В Україні набувають популярності евакуатори та автовози вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Заводі спецтехніки «Техкомплект» освоїли виробництво цілої низки нових модифікацій евакуаторів та автовозів

Для клієнта дилера MAN Truck&Bus Ukraine у ​​Кропивницькому – транснаціональної корпорації «Сінгента Україна», що займається виробництвом та продажем продукції для аграрної галузі, виготовили новий спецавтомобіль – автовоз з евакуаторною платформою на базі вантажного шасі TGL 12.190 4x2 BL CH.

Цей евакуатор на базі MAN із компактною кабіною CC експлуатуватиметься як автовоз для перевезення спецтехніки. Спецтехніка оснащена економічним та надійним дизельним двигуном MAN D0834 LFL87 у 190 к.с. (140 кВт) з крутним моментом 750 Нм, що цілковито відповідає стандартам Євро-5.

Евакуаторну платформу виготовлено на Заводі спецтехніки «Техкомплект»: ширина платформи становить 2,5 м, а довжина — 7 м.

Новий евакуатор-автовоз призначений для транспортування будь-якої автотехніки вагою до 6 тонн, платформа оснащена електричною вантажною лебідкою Dragon Winch DWT 18000 HD, а для безпечного та зручного з'їзду доставленого автозасобу використовуються висувні аппарелі.

Також Завод спецтехніки «Техкомплект» пропонує виготовлення іншого типу автомобілів, призначених для евакуації автотехніки - із застосуванням крано-маніпуляторних установок з Італії (торгові марки PM, Comet - серії Lift Away (LA, PLA), T відповідно).

Місяць тому було виготовлено новий евакуатор - бортовий вантажний автомобіль на базі шасі МАЗ-4381 (GVW 12 тонн), чий функціонал доповнений встановленою за кабіною вантажівки крано-маніпуляторною установкою PM 19014P LA.

Завод Техкомплект

Евакутори виробництва «Техкомплект» оснащені низькобортною платформою для навантаження та доставки автотехніки на штрафний майданчик, для сервісу або ремонту на СТО.

Завод Техкомплект

За кабіною встановлена ​​крано-маніпуляторна установка PM 19014P LA з «евакуаторної» серії PM 19 P Lift Away з вантажопідйомністю 6,95/1,555 т на хв/макс вильоті відповідно і можливістю дистанційного радіокерування роботою маніпулятора. Раніше аналогічні евакуатори на базі шасі IVECO Eurocargo 140-220 із КМУ PM 19014P LA були закуплені «Центром організації дорожнього руху» в кількості 4 одиниць.

Завод Техкомплект

Гідроманіпулятори PM Lift Away (LA) та Comet Cranes XC «T» – це спеціальна серія крано-маніпуляторних установок, призначена для евакуації автотехніки. Особливість – полегшена стріла, що водночас має жорстку конструкцію, з високим значенням вантажопідйомності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стрілу полегшили для того, щоб знизити навантаження ваги автоманіпулятора на платформу вантажного шасі, де вже знаходиться автомобіль, вагою декілька тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: